30 Temmuz 2018 Pazartesi

2018 YILININ EN İYİ 5 FİLMİ

İmbd verilerine göre 2018 yarı yılının en iyi puanlamasını almış beş filmi sizlere sunucaz.İlk film 7,2 puanlaması ile Stalin´in Ölümü olmuştur.

Stalin´in Ölümü
Stalin´in Ölümü

İlerleyen yaşına rağmen salığı hala iyi olan Stalin, düşmanlarına göz dağı veriyor, en yakın arkadaşlarını ise yaptıkları karşısında resmen korkutuyordu.

Milyonlarca insanın ölümüne sebeb olmuş ve bir sabah kendi odasında ölü bulunmuş bir diktatördü.Ölümünün ardından yanında bulunanlar liderlik yarışına girmişlerdi.Stalin öldükten sonra ülke bir kaosa sürüklenmişti.Filimde anlatılmak istenen Stalin´in nasıl öldüğü ve son günleri anlatılmaktadır.


Yılın en iyi imdb puanı almış ikinci filmi ise 7,8 puan ile UPGRADE´dir.

UPGRADE
UPGRADE

Eşi ile beraber gezintiye çıkan Grey Trace, yolda saldırıya uğrar ve bu saldırı sonrası karısını kaybeder.Kendisi ise belden aşağı felç bir şekilde yaşamaya mahkum kalır.Günün birinde karşısına çıkan bir doktor, ona mucizevi özellikler ve yetenekler kazandıracak yapay zeka implantını yerleştirir.Trace, o günden sonra karısını öldürenlerin intikamını çok ağır alacaktır.

En iyi filmler arasına giren 6,2 puanla animasyon filmi olan TAŞ DEVRİ FİRARDA olmuştur.

taş devri firarda
taş devri firarda
Dünya zamanı ile artık bronz çağına geçilmiştir.Taş devri kabilesi ise hem vadileri elinden alınmış hem de bronz çağına geçildiğinden haberleri yoktur.Mağara adamı Dug, vadilerini elinden alan Kral´a karşı bir futbol müsabakası düzenler eğer bu maçı kazanırsa eski vadileri onlara geriverilecektir.

2018 yılının en iyi filmleri arasına giren ve imdb puanı 6,8 ile bizim seçimimizle A FUTİLE AND STUPID GESTURE olmuştur.

A FUTİLE AND STUPID GESTURE
A FUTİLE AND STUPID GESTURE
Biyografi tarzı bir filmdir.Bir mizah dergisinin bir yıllarda üstün başarası ile yükselişini ve birden batışını anlatıyor.Derginin biraz zeki biraz da deli ortağının maceralarını konu alıyor.

İşte geldik bu film izlenir dediğimiz ilk beş filimden birinci olan ve bizimde izlediğimiz 8,1 puan ile DEADPOOL 2 olmuştur.


Bir taraftan kahramanlık işleri ile uğraşan deadpool bir taraftan ise kız arkadaşı ile yaşamını sürdürmektedir.Kahramanımızın bu sefer başına gelecekten gelen güçlü yeteneklere sahip olan Cable´dir.İleri ki zamanı tehdit edecek bir çocuğun peşinde olan Cable, bu çocuğu bulabilecek mi ? işte onu filimde görücez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder